Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video]Pvp Jakiego Jeszcze Niebylo :D

SeI3a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widac ze FuBu juz sie poprostu nudzi .... coz moge powiedziec na ten temat , zbyt smieszne to nie jest , a to ze moby sie bija tio nic nadzwyczajnego.

Dodaje prefix zapoznaj sie z regulaminem dzialu

Opublikowano

Wq mnie on ma najlepsze filmiki na yt o tematyce meitna. Mozna ogladnac odpoczac posluchac komentarza . VT onlysex rox . Nie wiem czemu go nie lubicie.

wakow9.png
Opublikowano

Wq mnie on ma najlepsze filmiki na yt o tematyce meitna. Mozna ogladnac odpoczac posluchac komentarza . VT onlysex rox . Nie wiem czemu go nie lubicie.

Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was i ma pełno widzów (neo, po waszemu)

napiskx.png
Opublikowano

Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was

Hahaha, teraz to żeś pierdolnął. 12-letnie dziecko, które przerabia swój głos, udaje, że ma 34 lata, ma być lepsze, bo wbiło 99 lvl w jakiejś gównianej gierce?

Opublikowano

Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was i ma pełno widzów (neo, po waszemu)

Lepszy od nas ? a przepraszam w czym o.O? w grze ? no jak dla ciebie Metin2 to jest życie to pozdro ;x że ktoś się ściga kto ma być najlepszym ;x

Opublikowano

On ma swój prywatny serwer czy dostał GM na globalu ? o.O

Jak ma swój, to znaczy że ma nielegalne pliki i może po prostu dostać bana na PL..

@edit

Wspomniał coś o Bambusku, już wiem o co chodzi.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

@UP... buahahaha

Gadałem na ten temat już nie raz z administracją i powiedzieli że jest to problem Ymiru a nie ich oni w nic nie mogą ingerować.

@Topic:

Byłoo już kilka razy

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ok, czekam aż wbijesz 99 level i ubijesz ripka w kilkanaście sekund mentalem. Jak ty mi - to ja tobie też

Żeś dojebał... nie mam zamiaru napierdalać 25 godzin 8 dni w tygodniu przez 2 lata, żeby wbić 99 lvl w jakiejś pojebanej grze z zyliardem bugów. Pierdolić PL i Fubu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeś dojebał... nie mam zamiaru napierdalać 25 godzin 8 dni w tygodniu przez 2 lata, żeby wbić 99 lvl w jakiejś pojebanej grze z zyliardem bugów. Pierdolić PL i Fubu

Widzisz? I jednak jest lepszy od Ciebie :)

"Pojabana gra"? To co robisz w dziale o niej?

Jak czytam twoje teksty to wydaje mi się, że jesteś neo które zazdrości mu że jest lepszy w grze, bo ty nigdy pewnie nie wbiłeś sam 60lvla :P

Jakbyś miał go w dupie to byś o nim nic nie pisał...

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Lepszy od nas ? a przepraszam w czym o.O? w grze ? no jak dla ciebie Metin2 to jest życie to pozdro ;x że ktoś się ściga kto ma być najlepszym ;x

Popieram :) Jezu metin to tylko gra więc o co chodzi !?

Dla mnie to FuBu To jest no-life je*any ...

1201171861.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...